Kuka tassuterapeutti?

Olen Lilja Tikkanen Kuopiosta. Koulutukseltani olen kemisti (FM), olen suorittanut myös ravitsemustieteen perusopinnot sekä yrittäjän ammattitutkinnon.

Koirien hyvinvointi on ollut aina lähellä sydäntäni. Omakohtaista kokemusta koirien kouluttamisesta minulla on yli kolmenkymmenen vuoden ajalta. Viime vuosina olen kouluttautunut mm. koirien käyttäytymisneuvojaksi ja ongelmakoirakouluttajaksi, koiralähtöiseksi koulutusohjaajaksi, raakaruokintaohjaajaksi sekä koirien ravintoterapeutiksi.


Käyttäytymisen ja ravitsemuksen ammattilaisena pystyn huomioimaan sekä ravitsemuksen että käyttäytymisen yhteisvaikutuksen koiran hyvinvointiin.

Olen saavuttanut ensimmäisenä Suomessa kansainvälisen Family Dog Mediation (FDM), L.E.G.S ® sertifikaatin. Tämän lisäksi olen suorittanut lukuisia muita koirien käyttäytymiseen ja ravitsemukseen liittyviä kursseja ja koulutuksia sekä osallistunut aiheeseen liittyviin seminaareihin.

Ylläpidän osaamistani ja varmistan uusimpien tutkimustulosten hyödyntämisen työssäni osallistumalla säännöllisesti koulutuksiin ja seminaareihin sekä seuraamalla tieteellisiä julkaisuja.
Toistaiseksi toimin sivutoimisena yrittäjänä ja palvelen asiakkaita lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.

Jotta koiralla olisi parempi olla - Ota yhteyttä
 
koiralähtöinen koulutusohjaaja, käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja
koirien ravintoterapeutti ® ja raakaruokintaohjaaja®

L.E.G.S.® Applied Ethology Family Dog Mediation® Professional Course.

Muita huomionarvoisia koulutuksia

 
Resolving challenging behaviour
advanced animal training
animal emotions