Käyttäytymisneuvonta ja ongelmakoirakoulutus

Yksilöllinen, aidosti koiralähtöinen käyttäytymisneuvonta ja ongelmakoirakoulutus juuri sinun ja koirasi tarpeiden mukaan räätälöitynä!

Koiran käytökseen on aina jokin syy. Käytös, joka meidän ihmisten mielestä on ongelmallista, on koiralle luontainen tapa reagoida. Jokaisen käytöksen takana on tunnetila ja jokaisen tunnetilan takana on jokin tarve! Haasteellisen hihnakäytöksen takana voi olla pelko ja tarve saada etäisyyttä toisiin koiriin tai ihmisiin.

Jos haasteena on yksinolo, hihnakäytös, muiden koirien kohtaaminen tai jokin muu käytös, Tassuterapeutti on apunasi ongelmien ratkomisessa.

Käyttäytymisen ja ravitsemuksen ammattilaisena pystyn huomiomaan sekä ravitsemuksen että käyttäytymisen yhteisvaikutuksen koiran hyvinvointiin.

Jotta koirallasi olisi parempi olla - Ota yhteyttä!

KÄYTTÄYTYMISNEUVONTA (verkkokonsultaatio)

Alkukartoitus/ensitapaaminen

 • esitietolomake
 • alkukartoitus verkossa (kesto 1,5 h)
 • kirjalliset ohjeet sähköpostitse

Hinta: 165 € (sis. alv 24 %)

Maksutavat: Lasku, maksuaika 14 vrk.

Ennen alkukartoitustapaamista lähetän asiakkaalle esitietolomakkeen, jossa kyselen koiran ja hoidettavan tapauksen taustatietoja. Kun asiakas palauttaa esitietolomakkeen, sovitaan samalla aika alkukartoitustapaamiselle. Alkukartoituksen yhteydessä käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi tarpeen erillisille seurantatapaamisille.

Alkukartoituksen jälkeen laadin asiakkaalle kirjalliset ohjeet, joiden avulla käytöksen muokkaamisessa päästään alkuun.

Seurantatapaaminen verkossa

 • tapaaminen verkossa, kesto 1 h
 • ylimenevä aika laskutetaan aina alkavasta puolesta tunnista, ylimenon laskutus tapaamisen jälkeen
 • kirjalliset jatko-ohjeet sähköpostitse

Hinta: 75 € /tunti (sis. alv 24 %)

Maksutavat: Lasku, maksuaika 14 vrk.

Seurantatapaamisen yhteydessä käymme läpi koulutuksen etenemisen ja lisäohjauksen tarpeen. Jatkokonsultaation ja seurantatapaamisten tarve on aina tapauskohtainen. Alkukartoitukseen osallistuminen ei sido sinua mihinkään määrään seurantatapaamisia.

Lyhyt seurantatapaaminen verkossa

 • tapaaminen verkossa, kesto 30 min
 • kirjalliset jatko-ohjeet sähköpostitse

Hinta: 50 € /30 minuuttia (sis. alv 24 %)

Maksutavat: Lasku, maksuaika 14 vrk. 

Lyhyt seurantatapaaminen soveltuu esimerkiksi tilanteeseen, jossa asiakas haluaa keskustella tarkemmin jostain koulutukseen liittyvästä aihealueesta.

Ongelmallisen käytöksen konsultaatiopaketti (verkkokonsultaatio)

 • esitietolomake
 • alkukartoitus verkossa (kesto 1,5 h)
 • kaksi seurantatapaamista verkossa (á 1 h)
 • kirjalliset ohjeet sähköpostitse
 • alkukartoituksen ja seurantakäyntien välissä seurataan koulutuksen etenemistä sähköpostitse noin kerran viikossa

Hinta: 280 € (sis. alv 24 %)

Maksutavat: Lasku, maksuaika 14 vrk.

Useimmat ongelmallisen käytöksen tapaukset edellyttävät ratketakseen useamman tapaamisen. Tällöin helpoin tapa on valita konsultaatiopaketti, joka sisältää esitietolomakkeen, alkukartoituksen (1,5 h) ja kaksi tunnin seurantatapaamista. Kaikki tapaamiset ovat lähtökohtaisesti verkossa. Kuopion alueella osa tapaamisista voidaan sopia erikseen kasvokkain tapahtuviksi. Tapaamisten lisäksi pakettiin kuuluvat kattavat kirjalliset ohjeet, jotka lähetän sähköpostitse.

Esitietolomakkeen palauttamisella asiakas sitoutuu ostamaan tilauksen yhteydessä sovitun palvelun, joka suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.